Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattsros


vildklänge midnattsros
sommardrömmar vintervin

tiden plockar från träden
hack hack av att inte finnas





Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-27 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm