Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma

Att vandra i dimma

är att vada i matt glänsande silver

strimmorna virvlar runt varandra

likt älvor som dansar över ängen

smeker träden

suddar mjukt ut tid och rum

diffuserar konturerna




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 647 gånger
Publicerad 2006-05-28 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP