Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outsourcing har olika aspekter

Att outsourca sig själv till ett annat land

som har bättre levnadsbetingelser

kan vara en smart eller nödvändig åtgärd

Men att outsourca aktiviteter

från samhällsviktiga myndigheter eller företag

som förvaltar känsliga uppgifter

är ytterst tveksamt

Och gäller det sådana uppgifter som skall hanteras

utan insyn från staten

så är det ju helt förkastligt och naivt

om så sker




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-29 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP