Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det inre




vill jag
vill mitt inre
vara samstämmigt
med det yttre
det är en fråga

vill jag vara skild
från det yttre

vad betyder
mitt skakande

är det jag

ska jag bli arkeolog

tänk
om jag inte hittar nåt

att livet
bara är så här

som en krängning

utan rumsangivelse

utan tidsbestämning

att kärlek
är något
man måste bestämma sig för




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-30 11:27



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja säg det....ord som skaver, letar sig fram och gräver i det undermedvetna, tänker jag!
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP