Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ful

 

Kärlek önskas
mitt liv behöver också grönska
Men jag är så ful
gömmer mig i ett skjul

Jag skäms
för att jag skräms
Vill skönhetsoperera mig
men pengarna fattas mig

Är mitt liv inget värt
i denna skönhetsvärld
Mitt hjärta är gott
begår inga brott

Finns det någon dam
som vill ge mig en kram
Tror inte det
stannar kvar i skjulet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-30 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är hjärtats skönhet som är det avgörande, yttre skönhet är inget värd om inte det inre av människan är likadan!
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP