Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rim om en häst


han va så lärd kan ja berätte
på sju språk kunde han va ”häst” hette
ja de må ni tro

men när han gick till marknaden
för att köpa en
kom han hem med en ko





Bunden vers av Göran P Rödholm
Läst 782 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-30 15:14



Bookmark and Share


  Cugel
Sex år har gått.
Dags att göra vallfärd hit igen till skrattets oas.
2023-02-28

    Askanden
Begåvat!
2020-03-14

    Khayyam
En briljant briljant, dikten din.
2018-10-28

  Fulbergarn
ha ha, perfekt rim oxå
2018-02-04

  Cugel
klapp klapp
haha
haha

en bra dikt att lätta upp den spänning man ibland känner på söndagskvällar
inför måndagen
2017-10-15

  Lilla My* VIP
Bokmärker!! Ja, men den är ju så jäkla tokunderbar och klockren att den borde broderas till bonad tryckas och spridas på väggen "Låt stå" !!
2017-10-13

  Cugel
Ska applådera två random texter av dig (utan att ha läst dem), bara för att göra den här dikten rättvisa. Den förtjänar 3 applåder av mig minst.

Den har klibbat sig kvar i hjärnan.
2017-09-03

  Monika A Mirsch VIP
- exakt - tack för din kon, äsch: din häst!

2017-09-03

  Cugel
Hahaha underbar.

Klyftan mellan teori och praktik. Bokmärker.
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm