Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora Torget Malmö


Apoteket Lejonet på Stora torget.

Sveriges vackraste Apotek. Typ 1898.


Och Laserturken.


Och.


Här nere skjuter de fan varandra,
värre än hemma i Göteborg.


Och jag passerade Rosengård i dag.


Och nu skall jag ut på stan.

För att se om jag klarar mig.


Hoppas bara.

Att.

Laserturken.

Inte är ute och snurrar.


För då blir det inte.

Jag.

Som blir.

Kaos.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2017-08-30 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP