Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte desperat ... Bara lite skogstokig på att det ska ta sån tid att hitta dig som är ämnad för mig ... - Publicerad tidigare i februari 2012


När jag vaknar ...

... vill jag intet hellre än
att få älska med dig
min vackra ännu okända vän ...

Du fattas mig ...
... Jag behöver dig
nära tätt intill 

varje dag
varje kväll

jag med dig
innerligt passionerat
och varierat
älska vill ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-31 03:17



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
En mycket vacker, mjuk känslosam text.
Massor av applåder <3
2017-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP