Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis (o)lik

Är det möjligt att älska
så att hjärtat gör ont
Så att kroppen bara skaver
i en protest mot överbelastning
av känslornas storm

är det möjligt att bryta ihop
av sinnesro och frid
att rosiga kinder blir en passage
för de häftigaste floder
reglerade av lycka

det är långt ifrån simpelt
när alla känslor vänder om
att gråta lika mycket
och göra lika ont

att allt är precis likadant
men precis tvärtom




Fri vers av Autonomous
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-30 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Autonomous
Autonomous