Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisont

Ut ur ögonlockens hav





För att få återförenas med hoppfulla ögon




Fri vers av Gin83
Läst 355 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-08-30 23:29



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra vy som blickar framåt.....
2018-06-11

  Anya VIP
Fin kontrast här.
2017-09-09

  nattisugglan
Återhållsamt vackert och kärnfullt. Det behövs inte mer än så. Tack! ; )
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83