Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam


Varför alltid så ensam?

Inte ens en jacka jag kan låna.


Trots att jag levde i ärvda jackor.

Och sov på stenhårda ställen.


Och du säger att det är mer än en jacka!


Men.


Jag vet nog fan vad jackor handlar om!


Lär dig att läsa mellan raderna.


Trots allt jag gjort och offrat.

Så får jag inte ens.

Låna en jacka!


Endast.


Ensam igen.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-31 00:01



Bookmark and Share


  Gin83
Otroligt berörande
Väldigt starka uttryck
Känns att läsa.
Mycket bra
2017-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP