Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag undrar så.


Frågan är vad ni skall med mig till?


Frågan är vad ni skall med mig till?


Bara en resurs att gnaga på.

Och någon att luta sig emot när det smäller.


Men?


Vem lutar jag mig emot när det smäller?


Jag lutar mig bara mot luft.


Och faller.


Och inga tårar faller.


Ni bara vänder er om och går.


När ni tömt mig.

På mitt sista.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-31 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP