Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken inom

Vad göra?

Hungrig

suget efter kärlek är stort
inte av ngn annan än mig själv
ömhet, het passion inom
en känsla av helhet

en känsla av.........

ge mig mer




Fri vers av Patrik G
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-05-28 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G