Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej hallå

Du skulle ju komma till mig!
Eller var det kanske jag som skulle komma till dig?
Jag minns inte längre.
Tiden går så fort.
För fort för mig.
Jag har nästan glömt hur du ser ut min vän.
Än mindre kommer jag ihåg hur du doftar.
Hur du känns vet jag inte ens längre.

Saknar dig min vän.




Fri vers av Patrik G
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-05-28 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G