Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollade på Slash.


Vilket innebär att jag hade fel!

Han hade täckta humbuckers mickar på guran.

Vilket innebär.

Att min Gibson är mer unik än jag begriper.

Min gåva till mina barn.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-31 22:19



Bookmark and Share


  aol
Gillas,
2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP