Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att säga att jag älskar dig, gör inte ont om du menar det.


Farsan


Tänk om någon av mina barn.

Kunde ringa mig någon gång och fråga mig!

Var än i världen jag är.


"Hur är det med dig Farsan?"


Händer dock aldrig!


Vad har jag gjort för fel?


För att inte vara älskad?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2017-08-31 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP