Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Jag fick en bild på min gamla mamma
I hennes ansikte såg jag sorg och smärta

Hennes ögon trötta och ledsna
Hennes hy sliten

Hennes små slitna händer påminde mig
Om dem många åren hon tog hand om oss när vi var små
Mina tårar rann länge
Önskade att hålla om henne snart
Hålla om henne länge

Saknar dig jätte mycket mamma
Håll ut lämna inte livet förrän jag sover i din famn igen och doftar på din doft

Älskar dig mamma




Fri vers av Blomma 68
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-02 12:36



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Fint i stark kärlek till din älskade mamma som betyder oerhört mycket för dig .
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68