Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig

Det är dig jag älskar
Dig jag längtar efter och saknar

Dig jag tänker på hela tiden
Dig jag fantiserar och drömmar om
Dig jag är galen i

Dig jag vill ha en framtid med
Dig vill jag leva med

Dig kommer jag alltid att älska




Fri vers av Blomma 68
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-02 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68