Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=pZfe0pvkDi4


Borttappad

Jag rör mig längs din kropp
du smakar avsked och natthimmel
torgvantar, härvor av magnetband
snöflingor ur dina ögon
och varje september saknar jag dig
saltkristaller, övervintrande fjärilar
kotorna kupade om dina hemligheter




Fri vers av Grävling
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-02 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling