Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Säljsnubbar"

Tänk så mycket roligt det går att göra med ord och deras betydelse.

LIBERALER uttrycker att detta partis företrädare har en lite reformvänlig, frikostigt tillåtande inställning. Vad de vill tillåta är dock en öppen fråga.

MODERATER uttrycker att man har en måttfull inställning; man går fram lite försiktigt. På vilka områden vill man gå fram lite försiktigt ?




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-03 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP