Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp

Min kropp är som en vara
med begränsad
hållbarhet

men jag kan inte se
något påstämplat
bästföredatum




Fri vers av stenhur VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-03 16:30



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Det är nog för att allting är relativt
2017-09-11

  Ingrid Trolle
Vi skulle nog lite
till mans vilja ha
ett bäst föredatum.
2017-09-07

  walborg
Rolig kommentar!
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP