Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besöket berikar båda


Jag beger mig
till ett äldreboende
besöket känns värdefullt

en gammal dam
som bott ovan
vi var grannar

inne på rummet
dånar teven öronbedövat
svartvit film visas

jag skriker hej
vem är det
hör jag frågas

när hon ser
mig komma närmre
visas tydlig glädje

kramar henne varmt
som mottages tacksamt
genuin känsla känns

över min närvaro
ett uppskattat besök
i ensam tillvaro

vi dricker kaffe
pratar om allt
en fin stund

dags att gå
hon tar min
hand i sin

hon säger älskvärt
tack lilla vän
kom snart igen




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 344 gånger
Publicerad 2018-02-03 11:49



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fina ord att läsa!
2018-02-05

  ULJO
Så fint
2018-02-05

  Janina Kaminska
Vackra och varmt kärleksfulla rader. Bokmärker
2018-02-04

    ej medlem längre
Fina tanker som du tecknat ner här..
2018-02-04

  Linda CH VIP
Omtanke och medmänsklighet i en fin text.
2018-02-03

  M M Mannheim VIP
Mycket fint skrivet, du visar verkligen empati!
2018-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek, värme och gemenskap!
Heja dig!
2018-02-03

  Quasimodo
Vackert,varmt och med stor ödmjukhet till det finaste vi kan få och ge som människor till varandra! Ditt hjärta är stort som en fullmåne!
2018-02-03

  tom boreland
snyggt kaffe är bra
2018-02-03

  Nils-Robert
Vad fin dikt om att ta hand om din granne. Du är ett föredöme.
2018-02-03

  Hopplös själ
Du måste vara en ängel ;)

Om någon frågar mig om änglar finns så svarar jag både ja och nej!

Övernaturliga änglar tror jag inte på men de som vandrar bland oss som helt vanliga människor finns!
Som du!
2018-02-03

    Sefarge VIP
Värmande och Ömsint
beskrivet om betydelsen
Av kroppsligt besök!
( och ej i cyberrymden)
Till bådas glädje!
Synd bara att Polis
Meddelar äldre,att deras
Dörrar bör hållas låsta
Och ej öppnas för okända!


2018-02-03

    ej medlem längre
Fin berättelse
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP