Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt 24. trafik




ditt ansikte preparerar nålen

och ligger sedan stilla


håller dig hårt

i

handen,

håller tillbaks

totalupplevelsen

håller tillbaks

nattrafiken,

de
dödas
naglar
mot
glaset




Fri vers av Oskar Styrbjörn VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-09-04 23:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gripande
2019-02-12

  aol
Borrar sej in,
2017-10-12

  Gena
Som dykare skrev om ljud skulle detta varit ett potentiellt skrap i bakrund för läsning. Om du tänker dig SpokenWord med effektljud till. Eller en ljudfil här. Hade varit coolt! Men det behövs egentligen inte för du skapar det i dina ord. Så träffande.
2017-09-06

    ej medlem längre
Som en gaffel skrapar
Mot porslin
Så ock mot min själ
2017-09-05

  i af apa
En nattskärare utan förskärare. ty det behövs inte! Snyggt!
2017-09-05

  henke_r
I väntan på det bortomjordiska. Mycket fint!
2017-09-05

    ej medlem längre
känslan är mer än ytan
djupet är sista strofen

2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Oskar Styrbjörn
Oskar Styrbjörn VIP