Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu – men kanske ändå inte.


Det utöver och Det över

Det smakar ledigt.
Förbi vår dröm, och förbi
det vi inte vet.

Det första vi tror
kommer för att markera
var det sedan bor.




Bunden vers (Haiku) av Salvation Pepper
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-09-07 09:50



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Inget går att
ta ut i förskott
bara önska blott
är vår enda lott!
2017-09-09

  Anya VIP
Det utöver låter positivt. Något tillkommer...undra vad? Något förbi vår dröm?
2017-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
"Det utöver" är för mig något positivt, något som är mer än det man tänkte sig..."Det över" känns mer som slutet på något...intressanta ord att fundera över...
2017-09-08

  bumerang

Fastnar för ordet "förbi".
Hur det flyger längre än alla ord,
Samtidigt som det kan ha dess
Direkta motsats.
VARA förbi.
Fast den vinkeln hittar jag inte i texten.
Min egen :)

Fin komposition av ord.
2017-09-08

    ej medlem längre
Gåtfullt...bortom det oåtkomliga...
2017-09-07

    ej medlem längre
kanske,
en återstart till Mer +
2017-09-07

  RitaBrunner
Kryptiska rader som jag läser om och om igen för att hitta en gemensam nämnare som knyter tanken i texten samman till en helhet. Och visst finns den där...
2017-09-07

  Marianne Räf
"Förbi vår dröm, och förbi
det vi inte vet."

Mkt gött !!
2017-09-07

  ULJO
Så är det nog. Bra framfört
2017-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tankarnas och känslornas inverkan!
2017-09-07

  Lars Hedlin
Mycket bra min vän!
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper