Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi ändå filosofiserar ... - Publicerad tidigare här i februari 20112


Med natten som utgångspunkt ...

... fokuserar dagen
med Solens ljus
vår uppmärksamhet
på den verklighet
som råder i vårt dagliga liv ...

Emedan nattens
stjärnklara mörker
skänker oss ett
Universellt perspektiv
på vårt verkliga liv
och alla dess utifrån tid
underbara och evigt
obegränsade
möjligheter och alternativ ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-06 01:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det känns som om man tänker annorlunda på natten, speciellt när allt är tyst och stilla och man har tid att tänka och lyssna på sig själv...
2017-09-08

  Blomma-Stjärna VIP
ja, vi har två dimensioners liv - varje dygn ger oss flera perspektiv!
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP