Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan basker och helskägg

Jag är varken poet eller författare
skriver blott ner
det jag ser och tänker ibland, sa han.




Övriga genrer av Johan Strömstedt
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-07 19:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det finns mycket bra och tänkvärt skrivet oavsett vem som håller i pennan!
2017-09-07

  Fulbergarn
he he pudelns kärna
precis som det ska

ha bra kväll
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt