Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Insikt II

Ser in i mig
ser mig som den jag är
det blir inte bättre än såhär




Fri vers (Fri form) av Johan Strömstedt
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-30 08:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Din bild/foto/ profilbild wow wow wow! Trodde först profilbilden var bearbetad, stjärnor, snöflingor eller bubblor kring silhuetten/ skuggan men här ser jag originalet. Texten tagen till perfektion och bilden tillsammans, ... , jag blev helt förförd av din inspiration! Tack!
2020-10-07

  Gunnar Hilén VIP
Det duger bra !!!!!!!!!!
2020-10-06

  Eva Langrath VIP
Fin acceptans
2020-08-16

  AiA Maria den fria
Tack!

Förståelse leder till förlåtelse
2020-08-01

  Lena Själsöga Keijser
acceptans
en troligen förlåtande insikt
en insikt vi alla har behov av
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt