Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


flyg

Den ser ut som en dunboll i mina kupade händer,
efter en stund börjar den röra sig.
Jag öppnar mina händer
fågeln flyger iväg

Tänker

Vi människor måste lära oss av fåglarna
släpp taget om ungarna när de är flygfärdiga

Hoppas att vingarna bär




Prosa av Johan Strömstedt
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-06 23:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra tänkt och skrivet!
2020-06-12

  bibbi ahrnstedt
Fint, det är så sant men svårt att släppa taget och bara sedan se på.
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt