Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan morgondagen

Lätt berusad men absolut inte full
ligger jag här i gräset, bara för njutningens skull.

Stjärnorna är tända och kvällen den är sen
månen skapar nattens ljus med sitt svaga sken.

Där uppe uti alltet finns kanske nån som jag
kanske att vi träffas fast det får bli en annan dag.





Fri vers (Fri form) av Johan Strömstedt
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-16 17:33



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ferlinskt vackert !
2020-10-06

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vackra strofer, fyllda av harmoni, som ger en känsla av välbehag.
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt