Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag så är det fredag igen

då vi killar vill ha det kul tillsammans med tjejerna
vacker som ful
Då vi vill vara allas vän hela natten lång
Så att gå på en stor fest allihopa tillsammans står
next på tur
Fullt med dans och sång
Bara släppa lös oss själva ifrån våran annars
så strikta arbetskultur
För på måndag så börjar ju allvaret igen då man
åter måste vara med i matchen
Men inte idag, för idag, så är det åter en fredag
Tid att mingla och umgås för både stark som svag
Skaffa sig en och annan ny vän
Så medan vissa dricker sig några bira helt utspridda
är det andra som röker sig en liten gås
Vilka inte kan förbrås då de är människor de med
Så vi får väl hoppas att polisen är så snälla att de
lämnar dom här flummarna på festen helt ifred
För de får ju ändå inte vara med i deras lek
Men så gör de heller inte en fluga förnär
Men nu tycker jag att vi skiter i det där och håller
varandra lite mera kära
För nu är ju fredagen åter hära
Yippie!!!

Idag så är det fredag igen!

Ken Cassel
8/9-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-08 12:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är gott när det är fredag...då kan man slappa eller göra vad man vill...
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel