Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lever i tystnad

där endast tystnaden ekar mellan väggarna
Ensammare än så kan man nog inte bli
För dövstum som hon är har hon inget annat val
än att läsa på läpparna och prata med händerna
och fingrarna så länge de bär för att kunna kommunicera
med sin omvärld
Då kalla och kyliga vinterkvällar kan ställa till med
mycket besvär i lederna
Är själv så tacksam att jag inte är i hennes byxor
vem hon nu än är
Kan bara säga lite sorgligt
Tyvärr, stackare där…

Hon lever i tystnad!

Ken Cassel
8/9-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-08 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel