Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karlavagnen

Jag har mörkret inom mig
det lyssnar,
det finns,
Karlavagnen syns




Fri vers av Foton
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-09 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foton