Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dag

 

Min dag att äga och förvalta
Framträder i sin egen tid och takt
Färgas av sitt eget ljus

En kärna av lycka
Ett frö av inspiration
Ett kött av njutning
Ett skal till skydd

Må solen belysa och stjärnorna glittra
Må regnet smattra och vinden vina
Må snön falla sakta och isen smälta

Min dag är min
Inte din
och inte någon annans heller

Min dag lever sitt eget liv

Min dag med ram omkring
En dag av upptäckt och äventyr

Så blir min dag unik
      - och en bland alla andra




Fri vers av häxängel
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-10 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

häxängel