Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När lust och kärlek kolliderar utan ord som förklarar


Dödläge

Min längtan
likt rovdjurs dans omkring
den utvalda

Min lust den väcks av det förgågnas ekon
men har längre inget hem

Står utanför ett immande fönster
förnimmer ett annat pars
lekande,förlösande dans

Min hud känns tusenfalt
blodet rusar och längtan
likt branden flammar

Utan avslut går jag hem
med känslan av ett rovdjurs hunger
ännu rivande efter förlorad jakt
Stjärnorna låtsas som ingenting

Du är ännu min vackra älva
Rädd för att röra
Rädd att förstöra

Min lust kommer snart
ett liv förgöra.....





Fri vers (Fri form) av Hopplös själ
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-10 16:24



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Vackert skildrat!
2017-09-13

    ej medlem längre
Det är lätt att tycka om den här texten - och det gör jag - mycket.
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ