Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren och skär lust

Min läpp
din ljumske
så mjuk och varm

glädjetårar faller
och nästan fräser
mot hettan

jag suckar mjukt
njuter....
Hmmmmm...




Fri vers av Hopplös själ
Läst 435 gånger
Publicerad 2017-09-10 17:54



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Het åtrå...
2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ