Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förliden tid

Tiden lider och vi med den

och ju äldre man blir

desto mer lider man

och till slut avlider man




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-11 01:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Den nakna sanningen
"Tiden är liden"
;)

2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP