Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gringubbe

Om man varit en riktig skitstövel

under sin levnad

så är effekten desto större

när man hunnit bli en gammal gringubbe




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-11 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP