Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som alla andra!


 

Varför vågar inte jag köra bil

 

Som alla andra?

 

Varför vågar inte jag skaffa barn

 

Som alla andra?

 

Varför vågar inte jag åka hiss

 

Som alla andra?

 

Varför vågar inte jag åka buss

 

Som alla andra?

 

Varför vågar inte jag jobba

 

Som alla andra?

 

Varför är inte jag

 

Som alla andra?




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-05-28 20:07



Bookmark and Share


  aftermath
vissa fyller sin uppgift bara genom att bjuda på sig själva, en dikt, lyssna, finnas eller förnöja sin omgivning.
om det nu kan vara nån tröst..
2006-05-30

  mb74
bra skrivet:))ja ibland kan det vara svårt att göra allt det där,men det viktigaste tror jag är att försöka vara sig själv, det där andra kan komma sen:))
2006-05-29

  Eline.P
Ingen är som alla andra. Du är Du!
Glöm inte att vi alla är unika och lika värdefulla.Det finns absolut INGEN som är bättre än någon annan.
Kram
2006-05-29

  Ki
...och du är sååååååååååååå vacker!
På insidan och utsidan!!!
Och...
ett av det bästa jag har...

O gud om du visste hur glad jag är
att du är som du är
och INTE
"som alla andra"!

En enorm kram till världens vackraste tjej!
2006-05-28

    ej medlem längre
Att vara sig själv är att vara unik
2006-05-28

  DanSan
*


Hej vänen du är du

ej som alla andra men du ska

också bli hel , för du är bara så underbar!!!

Love You Camillan!!!

MVH Dan


*
2006-05-28

  * Ammi *
Instämmer med föregående, du är du, så skönt eller hur. kram
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan