Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Gud som haver barnen kär" jo,jag tackar!!!!

Känselspröten är alltid på
Kackerlacka det är jag
Redan innan jag såg
hittade jag din osande olycka
strålande av radioaktivt avfall
min inbyggda geigermätare skriker av glädje

Tog några sprattlande steg till och drog in
den lockande doften av ditt kroppsspråk

Det doftade och osade av de
händelser som låg som kadaver runt dig
oemotståndligt lockande,smekande
för en "sadness junkie"
en riktig finsmakare

drog långsamt in den tunga odören
av mättade olyckssånger som flöt runt
smakade av,smuttade och spottade ut
för att känna din olyckas innehåll

Osedd,retad,slagen eller den starkaste av dom alla
av trygghet tagen och nu utan tro på någon

Hög på lycka av att hitta
den som bär på samma smitta

Kom till mitt mörker så ska jag spy ut
det du inte vill röra,ej heller vill höra




Fri vers (Fri form) av Hopplös själ
Läst 533 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-12 04:08



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Men snälla lilla Larz!
Varför kommentera när du själv skrivit
 "Jag kommer inte ens att ägna deras kommentarer någon uppmärksamhet"

Det du skriver i övrigt blir bara befängt när du inte ens klarar att hålla ditt ord!

En "riktig" gudsman?

By the way är du döpt till Larz med z?
Hmm,blir lite fundersam....
2017-09-14

  Larz Gustafsson VIP
"Retar"?
Jag bär vittnesbörd om att Gud är en (EN, inte tre) god Gud.
Till skillnad från skribenten känner jag Honom personligen.
Och att uttala sig om någon man inte känner är ju lite magstarkt.
2017-09-14

  Hopplös själ
För egen del tror jag nog att jag att "less is more" 
Har dock funderat över om jag ska ta bort rubrikens lite begränsade grepp. 
Dess budskap överstiger den religösa sfären även om det retar någon.... 
vilket redan bevisats nedan.
2017-09-12

  UlfH
Snyggt. En resa som gör lite ont utan att jag vet riktigt varför.
Och jag kan inte bestämma mig för om jag tycker det vore bättre om vi fick reda på mer eller om "less is more" som det heter. Något att pröva på texten privat kanske?
2017-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Ja, jag tackar. Jag tackar Gud för att Han burit mig genom alla mina lidanden och fortsätter att göra det. Jag tackar Honom för all tröst, all uppmuntran, all nåd och all trpfasthet. Jag tackar Honom för all Hans välsignelse och framför allt för att Han frälst mig, fött mig på nytt. Jag som var en hädare och punkare och som hatade kristendomen.Jesus älskar dig, vare sig du tror det eller ej.
Folk kommer säkert att kommentera min kommentar. Det förändrar ingenting. Jag kommer inte ens att ägna deras kommentarer någon uppmärksamhet.
2017-09-12

  Gunnar Hilén VIP
fan jag gillar melankoliska stråk...ja hela sjok av skiten... värmer gott...som ull..."den som bär på samma smitta"
2017-09-12

  Bysmeden
Gud som haver barnen kär, har du någon ull?
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ