Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är alla människor, varken mer eller mindre än någon annan


Samma människa

Jag kommer med ett hjärta.
Med Mitt hjärta kommer jag.
Det är lite trasigt och skört, mitt hjärta.
Kanske som ditt?

Jag kommer med en hjärna.
Med Min hjärna kommer jag.
Den är lite orolig och ängslig, min hjärna.
Kanske som din?

Jag kommer i en kropp.
I Min kropp kommer jag.
Den är lite ärrad och svag, min kropp.
Kanske som din?

Jag kommer som en människa.
Som JAG kommer jag.
Lite osäker och rädd är nog jag.
Kanske som du?

Att vara människa är svårt
Visst är det svårt, att vara människa?
Rädda, tilltufsade, ärrade och bräckliga.
Alla är vi det, ibland.

Det är ju det
som är
att vara människa.




Fri vers (Fri form) av Kristin Oladatter
Läst 336 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-09-12 08:21



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Ja jag är som dig, en människa med ALLT!
Tack..
2017-09-13

  Fulbergarn
just d, de e lätt att glömma de iblann,
2017-09-13

    ej medlem längre
jaaaaa! Vad bra den här va!!!!!
2017-09-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Right ! IF you know'n yourself,you know'n others.
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Kristin Oladatter
Kristin Oladatter