Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara...

 

Jag vill vara ett äpple i din trädgård

 

En frukt i din fruktskål

 

Jag vill vara vattnet i ditt badkar

 

Jag vill vara strålarna som värmer dig från duschen

 

Jag vill vara kryddan du lägger på maten

 

Jag vill vara musiken du njuter av i din mp3 spelare

 

Jag vill vara sockret du lägger i kaffet

 

Jag vill vara stjärnorna du tittar på om kvällen

 

Jag vill vara jorden du ger näring när du vattnar blommorna

 

Jag vill vara spegeln du tittar i när du tycker att du är vacker

 

Jag vill vara så mycket för dig

 

som jag inte är




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-05-28 20:25



Bookmark and Share


  mb74
mycket bra skrivet,jag håller med stefan innan,du är redan nån:)) kom ihåg det:))
2006-05-29

  stefan.g
Texten är tragisk i ett perspektiv, och det är för att du söker för att behaga och bli bekräftad. Och jag tror inte att du behöver det. Inte när du så omsorgsfullt skriver så bra! Det visar på att det finns en källa som du bör vara rädd om och inte utelämna till att behaga andra. Var dig och fortsätt skriv, för det gör du ju riktigt bra!!! Tänk på att du redan är nåt....
2006-05-29

  * Ammi *
du är du, det räcker väl, vännen..
2006-05-28

  DanSan
*

Vilket underbart tänkande!!!

Jag vill vara!!!

Och du är i sanningen . . .

Camillan du är som en skyddsängel . . .

och jag vet att det är fler som tycker samma!!!


MVH Dan



*
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan