Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslöjande

Tänk så mycket

det går att avläsa

i en människas ansikte

som avslöjar så mycket

Men det man avläser

kan också vara färgat

av ens egna erfarenheter




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-12 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP