Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens hål

Kärlek kräver.

Kärlek ger.

Jag har sett den stå där men försvinna.

Svulten på den föder drömmar.

Tittar på min frusna själ.

Värme är vad den behöver.




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-12 16:16



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord av längtan efter kärlek....
2017-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP