Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad menas...

En dag på radion
sa en reporter att
vi lyssnare
skulle tas till vanlig
och helt vardaglig plats...

Det har jag aldrig hört förr:
Vardaglig plats...

Hur ser en så´n ut...

Vet någon...









Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-13 10:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skulle kunna tolkas så en plats där man är varje dag, hur hittade de min skamvrå utropar kändisen, politikern utbrister inte källaren!!!
2017-09-21

  Marita Ohlquist VIP
Tål att tänka på.
Förmodligen en plats där många är av olika anledningar!
2017-09-13

  ULJO
Det är väl en plats vi skapar i vårt eget inre. En plats som ser olika ut för var och en av oss.
2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt