Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande

Jag svämmar över
osorterade intryck
förvirrade ord
kastade ut ur
sitt sammanhang

Jag kan inte ha allt
i mitt lilla huvud
explodera min galenskap
över de vita väggarnas
utställning

Bokstäverna fäster inte
längre på papperet
de faller genom rymden
i ett tomrum
där ingen någonsin
kommer att hitta dem

Ditt leende är det enda
som kan skingra mörkret
som bor i mitt hjärta

Jag är en flykting
alltid på väg någonstans
från en oro till en annan

Jag vill nå lite längre in
till kärnan där frågan finns
vars svar jag ibland
tycker mig ana
liksom skimrande i skymningen




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-14 10:30



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Vackert, naket, krafttfullt
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP