Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon står där

och gnider sitt ömma hjärta
med nässlor
för att känna
att hon fortfarande lever

Hon står där
och slickar sina sår
en uppenbarelse
av trasighet
desillusionerad
fråntagen sin naivitet

Hon står där
och kramar sina händer
ett substitut
för den närhet
hon önskar
och fruktar

Hon står där
på andra sidan spegeln
och ser tillbaka
in i mina ögon




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 608 gånger
Publicerad 2006-05-28 22:05



Bookmark and Share


  DanSan
*

Ja titta tillbaka vänen!!!

Det är bara du och du skriver

bara så underbart!!!


MVH Dan


*
2006-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP