Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpcenter, lördag

landskapet
ett vanskött djur
som ingen avlivar

lördagsslask &
du kan vara med på
antingen
nötkött lågtempererat
eller
en seriekrock på E4:an

ingen handfull
smärta faller över
kuperat terräng
inte ett tvivel ens
över slätten

du kan inte köpa
dig till ett löfte idag
du flyter i
SPARE TIME
en plastbit
som ingen fisk spyr i land
och en fågel kvävs av




Fri vers av Sylvia_Ge
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-15 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den sista strofen tog jag till mig
miljön skräpas ner
drabbar människan även
högst upp i näringskedjan

2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sylvia_Ge