Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om inte tallkronor finns

Jag är inte mycket för rötter
inte mycket för att hålla mig kvar
Jag är för allt som tas med
i strömmen
Även om inte tallkronor finns
och inte vatten heller
Kådan är invävd
någonstans




Fri vers av Sylvia_Ge
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-26 19:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klurig dikt
men skogsluft anas
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Sylvia_Ge