Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(En sommardag vid sjön.)


6 – A'DERUS

[EN FORMEL]

Hur vet du alltid vad du ska göra?

Vad?

Ja. Du är alltid lycklig och belåten.
Hur gör du?

Honungsnålen.

Vad?

Jag använder givetvis honungsnålen.
Gör inte du det?

Nej ... Jag har aldrig hört talas
om en nål av honung.

Använder du en riktig nål?

Till vad? Vad menar du?

När jag har ett besvär
så tänker jag på en honungsnål.
Sen sticker jag sakta in honungsnålen i besväret,
och då får jag svaret.

Vilken typ av svar?

Det viktigaste mot besvär är attityd och intention.

Hur ser dina svar ut?

I stort sett: Man ska vara snäll mot sina tankar,
sitt huvud och världen.




Fri vers av Salvation Pepper
Läst 349 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-12-04 14:57



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Goda ord och tankar, finfint!
2017-12-06

  Anya VIP
Amen! Slutet strålande. Sannerligen sanningen.
2017-12-05

  bumerang

"Attityd och intention".
Här blir texten intressant
och jag eftertänksam

Det brukar bli så fö.

2017-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
..."honungsnål"...det måste jag komma ihåg, man kanske kan få användning av det någon gång...bra sista mening...
2017-12-04

    ej medlem längre
först på listan Nu +
2017-12-04

  KattenKin VIP
Åh så fint! Absolut, jag skriver under på detta! Men makten, samhällets maktinstanser, där går vänlighet bet.
2017-12-04

  i af apa
Tack!! Ska skicka några honungsnålar till mig själv o myndigheterna som verkar vara klädd i hjälm o enfaldighetströja
Men du har RÄTT!
2017-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Med positiv attityd och goda avsikter blir de flesta besvär ett minne blott!
2017-12-04

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-12-04

  ULJO
Håller med Senta. Rätt attityd är det som gäller i livet.
2017-12-04

    ej medlem längre
Rätt attityd kan dämpa besvären.
2017-12-04

    Sefarge VIP
Fredligt bilaterala
Tankebanor på
Hög nivå!
:)
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper