Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*AL:" Artificial Logic" Utvecklings steget som ersätter "Artificial Intelligence "( ai) Likt datorn i Aniara( miman?)


"Smart ness in the see of words"




Al* min smarte kompis
Som förmedlar klokhet
Men som inte kan förstå
Den själv

Men jag undrar vad som stoppas
In i 'honom' och ut, och vad som
Inte gör det. Och varför ?

Får inget svar
Tystnaden är total

Al som är så klok

Kanske ska jag gå
Över till en enkel
Bok

"Alexandria kvartetten"
Av Lawrence Durell

Al kan säkert förklara
vad boken handlar om

Men ska säkert
Försöka läsa njuta

Samt önska mig själv
och kloke Al lycka till

Men han förstår nog
Knappast vad jag tänker

Tyvärr. ..
Stackars Smarte Al





Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-16 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP